Дани от Ирландия излекува рак с млада пшеница

 Когато лекарите казали на 74-годишният Дани Макдоналд от Ирландия, че има рак на стомаха, и че най-вероятно ще го убие в срок от три месеца, той решил да пренебрегне техните съвети, за да избегне лечение с токсична химиотерапия и да приеме достъпа на лечение с различна диета, което е още един пример за голям удар на огромната индустрия за производството на лекарства срещу рак. Днес Дани е жив и здрав след лечение с прах от листата на млада зелена пшеница.
Диагнозата му е поставена преди 4 години, четири години по-късно Дани се чувства страхотно, благодарение на дневната доза, която приемал и която включва пиене на сок от пшенична трева ( млада пшеница), хранителна гъста " суперхрана " с различни невероятни ползи за здравето.
Дани разбрал за своето състояние, когато язвата на стомаха му изведнъж изкървяла. След като бил откаран в болница от фермата, в която живее, лекарите са се борили да спрат кървенето, и така открили, че Дани всъщност има тежка форма на рак на стомаха, който се е разпространил по цялото тяло. Те предупредили, че единственият начин, по който може да се отърве,, би било да мине през конвенционално лечение - химиотерапия и лъчетерапия.
За разлика от повечето хора, Дани решил да пробва други методи на лечение. По-късно е информирал своите лекари, че е избрал собствен домашен лечение, който включва консумирането на млада пшеница трева.
Лекарите, му се скарали, че той ще бъде мъртъв в рамките на няколко седмици, ако откаже техните медицински съвети..
" Казах на лекарите, че не съм готов да се поддам на лечението, което ми беше предложено. Знаех, че ще ме убие. Те бяха възмутени, че стигнах до този извод. Личният ми лекар ме предупреди, че ще умра за три месеца "- каза Макдоналд.
Изборът на Дани за използване на пшеница трева за лечение на рак му се основавало на много опит, за които е чувал от приятели за прекрасните лечебни свойства на зелената пшеница.
"В срок от седем дни спря усещането за изтръпване, което имах и аз се чувствах много добре. Спрях да вземам таблетките, които ми бяха предписани и оттогава нямам цяло нито една таблетка до ден днешен. Един месец по-късно болките напълно изчезна и знаех, че съм на път да се оправя.. Взех правилното решение, когато отказах съветите на лекарите ".
Започнах само с 28 грама от пшеничният сок дневно, а след това стигнах до 200 грама дневно сок от пшенична трева на ден.
"Знам, че много лекари, които мислят, че пшеничната трева няма качества и способности за убиване на рака, но аз съм живото доказателство, че това не е вярно и че тя работи " - добавя той.
Какво е младата зелена пшеница или пшеница трева?
Листата и са богати с хранителни вещества, изключително полезни. Берат се, когато е е висока около 15 до 20 см, за да се използват хранителни вещества, които от листата след това преминават в зърната. След това се прави екстракция и сушене, и се смилат на зелен прах, който може да се потопи във вода или да се добавя към различни здравословни плодови или зеленчукови сокове.
Пиенето на сок от млади зелени зърнени култури за първи път ие препоръчано от д-р Ан Уигмор, основател на Хипократ Института за здравна защита, която по-късно е преименуван и сега носи неговото име. През седемдесетте години на миналия век е много активен в популяризирането на благоприятните свойства на сок от листата на младата пшеница за лечение на хронични заболявания. Различни полезни ефекти се дължат на този препарат в историята - от лечение на рак и хронична умора до диабет, високо кръвно налягане, синузит и язви. Днес ние знаем със сигурност, че е мощен детоксикатор и източник на антиоксиданти
Диета и здравни характеристики на млади пшеница
Когато расте в органични условия, листата на млада пшеница запазват 82 от 92 от минералите 1 чаена лъжичка прах от млади пшеница ( 3гр ) съдържа същото количество хранителни вещества, както на половин килограм на биологично отглеждани плодове и зеленчуци.
Съдържат до 70 % хлорофил, а е установено, че хлорофилът, който съдържат има много подобна структура като хемоглобина - молекула, която играе ключова роля във функцията на червените кръвни телца, което позволява на кръвта да пренася кислород до всички части на тялото. Затова, хлорофилът е наричан " кръвта на растенията"
Силата на млада пшеница : Листата на младата пшеница съдържат витамин А, витамин С, витамин В комплекс, витамин Е и К, минерали и се намират в почвата, включително калций, магнезий, желязо, цинк, калий, фосфор и кобалт.
Това е отличен източник на аминокиселини и ензими - Специфичните хранителни състав на листата на младата пшеница осигурява благотворен ефект върху кожата, косата и ноктите.. И са полезни за храносмилането, профилактика на заболявания на сърцето и кръвоносните съдове.
Особено се препоръчва за имунокомпрометирани лица, изложени на повишена умствена и физическа активност, спортисти,
Рецепта за детоксикация

Сокът от млада пшеница се комбинира с някои други плодове или сок от зеленчуци. Особено добре върви с ябълков сок. Започвайки с около 3 грама дневно ( една чаена лъжичка прах), а след това постепенно се увеличава на около 6 г на ден (две супени лъжици прах). 

Няма коментари:

Публикуване на коментар